SAME DAY LAST YEAR #1: EN MAVE FATTIGERE OG EN BABY RIGERE

same-day-last-year-1-en-mave-fattigere-og-en-baby-rigere

Den 1. oktober 2017 – for præcis 1 år siden – fik jeg taget de første graviditetsbilleder. Jeg husker tydeligt, at jeg mødte stolt op hos min veninde og viste min “store, runde” mave frem, men Caroline – der agerede fotograf den dag – grinte lidt af mig. Hun sagde, at det egentlig bare lignede, jeg havde spist en croissant for meget til morgenmaden. Da graviditeten skred frem, fandt jeg ud af, at hun egentlig havde ret, for da jeg stod der i døren med min sweater på, var babybulen ikke super tydeligt – jeg har vitterligt haft en lige så rund mave efter en god omgang pasta… For at der ikke skulle herske nogen tvivl, pakkede jeg oftest maven ind i stramt tøj, så den kunne blive vist frem.

Hver gang jeg tænkte; nu er jeg også rund! Så gik der en uge mere, og jeg var blevet endnu større. Jeg kunne nok ikke helt forstå på daværende tidspunkt, hvor stor min mave ville ende med at blive. Og når jeg tænker tilbage, så er det slet ikke til at forstå, hvor stor den blev. Ikke fordi den blev unaturligt stor, men fordi det er helt utroligt, at ens krop kan blive så stor, at der kan ligge en baby derinde. På billederne er jeg 23+2, og jeg var utrolig stolt af min krop. Både som den så ud, men også over det, den var i gang med. Jeg var godt i gang med at gro et lille menneske helt fra bunden, og på daværende tidspunkt var det på størrelse med en papaya…

Gravid uge 23

Jeg vidste ikke engang, at det var en dreng, der var derinde – eller at han ville komme til at hedde Svend. På daværende tidspunkt føltes både fødslen og livet derefter som værende langt ude i fremtiden, og jeg forholdte mig ikke meget til nogen af delene. Men nu er vi der.

Siden billederne blev taget, er Svend blevet født – og den selvsamme Svend er næsten 8 måneder gammel. 8 måneder!? Det er næsten lige så lang tid, som jeg var gravid… Svend er nået at være gået fra at være en lille baby til en lille dreng – og min krop? Den er svundet helt ind igen. Og hvor er det fantastisk, at kroppen også kan det.

Gravid uge 23

Tags: , ,

2 Comments

 1. Mor / mormor ❤️

  Du er så smuk og dejlig
  Dine øjne skinner
  Stærkere end nogen sol

  “Shit&chanel76”

  1 måned ago
  • Katrine Ea

   Du er sød, mor! 🙂

   1 måned ago

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.