TOP 5 OVER SVENDS YNDLINGSLEGETØJ LIGE NU

yndlingslegetoej

Og nej, Svends yndlingslegetøj er ikke noget fancypancy og instagramvenligt trælegetøj fra Liewood eller noget stimulerende fra Lamaze… Han har begge dele, men intet kan vende en sur mine eller lede hans opmærksomhed væk fra noget, han ikke skal pille ved, som disse 5 ting:

1. Min Michael Kors-taske.
Generelt er han faktisk ret glad for dametasker…. Men netop denne har en kæderem, og det kan bare noget.

2. Mine (billige) solbriller. 
Han får ikke lov til at kaste med mine MiuMiu, that’s for sure!

3. Vores gamle skolekort over Danmark.
Lige siden Svend var så lille, at han lå på min skulder og skulle bøvse, har han haft udsigt til det store kort, der hænger over vores sofa. Nu er han stor nok til at stå i sofaen og slå på det – og det får altid et kæmpe smil frem.

4. Hans sok.
Svend har bare tær 68 % af tiden, fordi han tager sin sok af og slår til den eller bider i den…

5. Snoren til babyalarmen.
Overraskende nok behøver babyalarmen ikke engang være på den, og har han på mystisk vis fået fat i en Iphone og er ved at drukne den i savl, så kan man altid bytte med snoren.

Kender I det? Uanset, hvor meget farverigt, larmende eller dyrt legetøj, man køber til sit barn, så vil de allerhelst bare lege med det samme, som vi gør: Min computer eller Iphone er altid meget interessant – og noget, der virkelig kan motivere ham til at kravle, er hvis fjernbetjening er inden for synsfeltet, men uden for armslængde.

Ej, generelt er Svend et ret taknemmeligt barn, og han tygger glædeligt i duploklodser og slår rundt med sin lille New York Yankees-bat. Allerhelst vil han bare gerne lege med os, og det nyder vi. Nu har Jakob lige købt en Playstation, og det er vist kun et spørgsmål om tid, før Svend vil spille med.

Tags: ,

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.